Первый альтернативный
 

Горячий бутерброд с овощами

июля 13, 2011

Потребуется:
4 ломтика батона, 1 помидор, 1 огурец, 1 сладкий перец, 4 чайные ложки растительного масла, 1 чайная ложка лимонного сока, 1 пучок лука.

Помидор, огурец, сладкий перец, зеленый лук промыть. Огурец и помидор порезать тонкими кружочками, а перец – полосками. Зеленый лук измельчить и смешать с растительным маслом, а затем полученной смесью смазать ломтики батона. Ломтики помидора, огурца и сладкого перца выложить сверху и полить лимонным соком. Бутерброды поместить в миковолновку на 20 секунд при полной мощности.



Информация для иностранных посетителей:



Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Czech Republic and Slovakia Chicken in wine Dough: 80 g butter 80 g sugar, 1 egg, 200 grams of flour, 1 teaspoon soda. Alsatian cake 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg.

Комментарии закрыты.