Первый альтернативный
 

Паста «Примавера»

января 16, 2012

рецепт пасты Первое время мы с яростной жадностью наслаждаемся сочностью и нежным вкусом первых ранних овощей. А потом готовим различные блюда в разных вариантах, по мере появления овощей на грядках и дополняя недостающие из магазина. Вы только посмотрите, какое великолепное блюдо итальянской кухни можно приготовить из свежих овощей и макарон. Итак, читайте рецепт изысканной пасты «Примавера».

Состав пасты:

  • по 400 г замороженного зеленого горошка и макарон;
  • по 200 г молодой моркови, цуккини (или кабачков) и зеленой фасоли;
  • 2 ст. ложки нарезанной петрушки, мяты и зеленого лука;
  • тертая цедра и сок 1 лимона;
  • 5 ст. ложек сливочного масла;
  • 3 ст. ложки оливкового масла;
  • черный молотый перец и соль по вкусу.

Приготовление пасты:

В сотейнике растопить сливочное масло, добавить петрушку, мяту, зеленый лук, перемешать. Снять с огня, оставить в теплом месте. Подготовить овощи. Морковь вымыть и очистить, оставив короткий зеленый хвостик. Цуккини очистить, нарезать полукружиями. Стручки зеленой фасоли разрезать пополам. Отварить макароны в кипящей подсоленной воде. В отдельной кастрюле варить в кипящей подсоленной воде морковь 3 мин. Добавить зеленый горошек, фасоль и цуккини, готовить еще 4 мин. Готовые макароны отбросить на дуршлаг. Вернуть в кастрюлю, добавить сливочное масло с зеленью, оливковое масло, лимонную цедру и сок. Перемешать. Выложить в кастрюлю с макаронами отваренные овощи, перемешать, приправить солью и перцем, разложить в тарелки. Можно украсит блюдо свежими пряными травами.



Информация для иностранных посетителей:



The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. Chops, fried in batter (Paris) Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. 500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas. 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg.

Оставить комментарий