Первый альтернативный
 

Горячий бутерброд со шпротами

августа 26, 2011

Потребуется:
4 ломтика белого хлеба, 1 помидор, 1 банка шпрот, 4 ч. ложки майонеза, 1 пучок зеленого лука, укроп.

Помидор нарезать тонкими кружочками. Зеленый лук измельчить. Ломтики хлеба смазать майонезом, выложить на них кусочки помидора, сверху – шпроты. Посыпать зеленым луком и поместить в микроволновку на 20 секунд при максимальной мощности. При подаче на стол украсить веточкой укропа.



Информация для иностранных посетителей:



4 lamb chops, fat for frying, sauce of 1 500 g of onion, 1 tbsp. tablespoons butter or margarine, 1 teaspoon tomato paste, salt and pepper to taste, a little broth. Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water. Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. Dough: 80 g butter 80 g sugar, 1 egg, 200 grams of flour, 1 teaspoon soda. Pike weighing 1 kg, 1 small onion, a bunch of herbs, black pepper, red pepper, ? liter of white wine, 3 protein, ? liter of cream or a thick bechamel, made from 40 g butter, 50 g of flour, ? liter of milk, 2 yolk, a pinch of salt.

Комментарии закрыты.