Первый альтернативный
 

Антикризисные предложения кулинаров

ноября 8, 2011

Молодой повар из Франкфурта Оливер Шнайдер знает, что предложить посетителям, уставшим от новостей о кризисе: он устраивает кулинарные курсы для малоимущих. Раз в месяц Шнайдер учит небогатых немцев готовить вкусно и разнообразно, укладываясь при этом в скромный бюджет. По его словам, чтобы полноценно питаться в Германии, достаточно 8 евро в день. А в ресторане Dario’s испанского города Хихона каждый четверг можно пообедать за 1 евро: за эти деньги приносят суп из морепродуктов, мясные ребрышки, курицу или анчоусы с салатом и десерт. Неплохой антикризисный набор, не правда ли?



Информация для иностранных посетителей:



Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. Fish quenelles of pike Beef, baked on French Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. 500 g asparagus, 1 tbsp. finely chopped parsley, chives, chervil, 1 small onion, 1 hard boiled egg, a pinch of salt, a pinch of black pepper, 1 tbsp. vinegar, 3 tbsp. tablespoons vegetable oil, ? teaspoon of mustard. Pie with bacon, cream and eggs

Оставить комментарий