Первый альтернативный
 

Токио – кулинарная столица мира

февраля 4, 2012

Второй год подряд Токио становится кулинарной столицей мира. Рестораны этого города в 2008 году получили более 200 звезд «Мишлена» – высшей ресторанной награды. Это больше, чем у гастрономических заведений Парижа, Нью-Йорка или Лондона. Впервые в истории ресторанного гида «Мишлен» Франция утратила кулинарное лидерство в 2007 году, уступив Стране восходящего солнца. Сегодня в Токио 9 ресторанов, которым присуждена высшая награда – три звезды, 36 ресторанов с двумя звездами и 128 – с одной.



Информация для иностранных посетителей:



In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. 500 g fresh green peas, 12 small bulbs 2-3 tbsp. tablespoons butter, 1 part flour teaspoon salt, pinch of sugar, chopped parsley. Croquettes Celery Chicken in wine Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Burgundy beans

Оставить комментарий