Первый альтернативный
 

Честная этикетка для продуктов питания

января 9, 2012

Новые этикетки, разработанные Европейской конференцией продуктов питания и напитков (CIAA), должны содержать указание на рекомендованную суточную норму потребления продукта. Пока что такие надписи не вводятся в обязательном порядке, но в скором времени могут появиться на многих упаковках. Делается это с целью помочь потребителю в его выборе и ускорить формирование привычки к сбалансированному и здоровому питанию.



Информация для иностранных посетителей:



500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper. Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. Alsatian cake Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings.

Оставить комментарий