Первый альтернативный
 

Шашлык из говядины по-мадьярски

декабря 8, 2011

Так готовят шашлык в ВенгрииВчера у жены был День рождения, мы решили отметить его на природе. Собрались с друзьями и поехали на дачу. А какой же отдых на природе без водки шашлыка? Уверен, что для вас, как и для меня, шашлык – это любимейшее блюдо. Ну что может быть вкуснее, чем натуральное мясо, зажаренное на углях, пропитанное соком лука и дымком от костра. Это фантастически вкусно, что говорить и объяснять.

Опять же шашлык можно готовить по-разному в зависимости от вида мяса и маринада, в котором оно будет замачиваться. Я же в этот раз решил приготовить шашлык по рецепту венгерской кухни. И скажу я вам, что не ошибся с выбором. Всем моим сотрапезникам такой вариант очень понравился. Так что советую и Вам попробовать рецепт шашлыка по-венгерски.

Ингредиенты для шашлыка по-венгерски:

  • 1,5 кг вырезки говядины;
  • 750 г бекона;
  • 500 г краковской колбасы;
  • 250 г репчатого лука;
  • 350 г сладкого перца;
  • 1,5 кг овощей (помидоры, красный лук, паприка, петрушка).

Для маринада:

  • 50 г горчицы;
  • 400 мл растительного масла;
  • 10 г чёрного молотого перца;
  • 20 г соли.

Приготовление шашлыка по-венгерски:

Мясо очистить от плёнки, вымыть, нарезать крупными кубиками, положить в маринад. Поставить контейнер с мясом в холодильник. Мясо в таком маринаде хранится до трёх дней. Сладкий перец и колбасу нарезать ломтиками, лук нашинковать кольцами, бекон – тонкими длинными ломтиками. Каждый кусок вырезки завернуть в бекон. Все продукты поочерёдно надеть на шпажку, посыпать специями по вкусу. Жарить на гриле. При подаче к столу на тарелку выложить овощи, а сверху – кусочки шашлыка.

Приготовление маринада. Растительное масло смешать с горчицей, солью и чёрным молотым перцем.



Информация для иностранных посетителей:



Onion puree Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Beef, baked on French The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. Mutton chops with onion sauce 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper.

Оставить комментарий