Первый альтернативный
 

Бутерброд с валиком из паштета

августа 12, 2011

С батона срезать все корки, обровнять края так, чтобы получился  пря-

моугольный брусок, разрезать его по горизонтали на 3  пласта  каждый  из

них слегка смазать сливочным малом и слегка зарумянить в духовке.  Осту-

дить и густо смазать майонезом. Ливерную колбасу или готовый паштет рас-

тереть со сливочным маслом в соотношении 2 \ 1, скатать валик толщиной в

1 1/2 пальца и положить посередине каждого подготовленного пласта.  Одну

сторону пласта украсить полоской из рубленых яиц, перемешанных с  рубле-

ной зеленью петрушки, а другую сложенной вдвое полоской шпика. Посредине

валика из паштета или ливерной колбасы сделать вдоль ручкой ножа  углуб-

ление и в него насыпать мелко рубленый зеленый лук. Готовые пласты наре-

зать поперек па равные полоски шириной в 2 пальца.



Информация для иностранных посетителей:



Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Roast rabbit 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Then, celery mixed with rice and eggs, pepper, salt and sformovat croquettes thick 2 fingers. Roll in bread crumbs and fry well. Serve with green salad. Calculated for 2 servings. 500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas. Beef, baked on French

Комментарии закрыты.