Первый альтернативный
 

Салат “Крыжачок” с печенью и грибами

декабря 3, 2011

салат Рецепт пикантного салатика из белых грибочков и говяжьей печенки, очень питательного и сытного. Не знаю, почему салат носит именно такое название, но это точно не мешает ему иметь отменные вкусовые характеристики.


Состав блюда:

• 50 г белых сушёных грибов;
200 г говяжьей печёнки;
2 солёных огурца;
3 луковицы;
2 сваренных вкрутую яйца;
2/3 стакана майонеза;
3 ст. ложки растительного масла;
зелень петрушки или укропа;
чёрный молотый перец и соль по вкусу.

Приготовление блюда:

Грибы замочить на 2-3 часа в холодной воде, затем отварить. Отдельно отварить печёнку, остудить, мелко нарезать. Добавить спассерованный лук, нарезанные дольками огурцы и яйца, половину майонеза и поперчить. Соединить с нашинкованными грибами, посолить. Выложить в салатницу, полить майонезом, посыпать измельчённой зеленью.

Приятного аппетита!



Информация для иностранных посетителей:



400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. Chicken in wine Mutton chops with onion sauce Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes.

Оставить комментарий