Первый альтернативный
 

Горячий бутерброд с солеными огурцами и яйцом

ноября 5, 2011

Потребуется:
2 ломтика хлеба, 1 ст. ложка сливочного масла или маргарина, 1 яйцо, 2 ст. ложки нарубленных маринованных или соленых огурцов, 1 луковица, 1⁄4 банки майонеза, 1⁄4 чайной ложки перца, 1 ст. ложка тертого сыра.

Два ломтя белого хлеба намазать маслом. Сваренные вкрутую яйца, соленый огурец и луковицу изрубить, перемешать и заправить майонезом. На каждый бутерброд горкой выло1 2жить подготовленную смесь и посыпать сверху тертым сыром, Выпекать в печи 40–50 с.



Информация для иностранных посетителей:



Asparagus under cold vinaigrette Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. Pie with bacon, cream and eggs Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Fish quenelles of pike Croquettes Celery Alsatian cake

Комментарии закрыты.