Первый альтернативный
 

Варенье из малины

июля 17, 2011

Ягоды малины очень нежные, легко мнутся и портятся,  поэтому  варенье

из них рекомендуется варить в день сбора.

1 кг. спелой, но крепкой малины, 2 кг сахара, 2 чайные  ложки  винной

кислоты.

Малину перебрать и удалить листики. Если ягоды  чистые,  собранные  в

лесу или на садовом участке, то можно ее не мыть. Ягоду приобретенную  в

магазине или на рынке, лучше промыть в дуршлаге, опустив  его  в  чистую

холодную воду. Сварить густой сироп из сахара и воды, слегка охладить  и

засыпать в него малину. Выдержать около 1/2 затем варить до тех пор, по-

ка капля сиропа, налитая на холодное  блюдечко,  не  перестанет  расплы-

ваться. Добавить винную кислоту и проварить варенье еще 2  -  3  минуты.

Снять с огня и встряхнуть посуду с вареньем, чтобы пена и семечки всплы-

ли на поверхность. Удалить их шумовкой. Выдержать варенье 3  -  4  часа,

затем переложить в банки.



Информация для иностранных посетителей:



Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Onion puree The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. Chicken in wine Dough: 80 g butter 80 g sugar, 1 egg, 200 grams of flour, 1 teaspoon soda. Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm.

Комментарии закрыты.