Первый альтернативный
 

Варенье из лепестков розы

августа 14, 2011

Для этого варенья используют очень ароматную красную масличную розу.

200 г. лепестков, 1 кг. сахара, 2 стакана воды, 1 чайная ложка винной

кислоты.

Снять лепестки с цветка, удалить тычинки,  затем  ножницами  обрезать

белую твердую часть. В жидкий сироп, приготовленный из  сахара  и  воды,

опустить лепестки. Варенье варить на сильном огне до готовности  сиропа.

После этого добавить винную кислоту и варить еще 2 – 3 минуты. Таким  же

способом при таком же весовом соотношении можно сварить варенье  из  ле-

пестков белой лилии, акации, фиалки.



Информация для иностранных посетителей:



Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. 500 g asparagus, 1 tbsp. finely chopped parsley, chives, chervil, 1 small onion, 1 hard boiled egg, a pinch of salt, a pinch of black pepper, 1 tbsp. vinegar, 3 tbsp. tablespoons vegetable oil, ? teaspoon of mustard. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Then, celery mixed with rice and eggs, pepper, salt and sformovat croquettes thick 2 fingers. Roll in bread crumbs and fry well. Serve with green salad. Calculated for 2 servings. Filling: 100 grams of fat, ? liter of cream, 2-3 eggs, 25 g butter or margarine, pepper, salt. You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. Chicken in wine

Комментарии закрыты.