Первый альтернативный
 

Вареники с печенью

июля 21, 2011

(Молдавская кухня)

1 стакан пшеничной муки, 1 яйцо, 1/4 стакана воды, 2  столовых  ложки

сливочного масла, соль. Для фарша 400 г. печени, 3 луковицы, 1  столовая

ложка сливочного масла, соль, перец черный молотый, зелень укропа и пет-

рушки.

Муку просеять на стол, собрать горкой, вверху  сделать  лунку,  влить

взбитые сырые яйца, добавить воду и замесить тесто  (не  очень  крутое).

Посыпать мукой, накрыть полотенцем и дать постоять 30 – 40 минут. Печень

очистить от желчных протоков, снять пленку, мелко нарезать  и  поджарить

на масле с частью лука до готовности. Охлажденную печень пропустить  че-

рез мясорубку, добавить соль, перец, рубленую зелень,  мелко  нарезанный

лук, пассерованный в масле, хорошо перемешать.  Тесто  раскатать  тонким

(1,5 мм.) пластом, стаканом выдавить круглые лепешки. На каждую  лепешку

положить чайную ложку приготовленного фарша, края теста смазать  взбитым

сырым яйцом и соединить. Опустить вареники в подсоленную кипящую воду  и

варить, пока они не всплывут на поверхность. Откинуть на дуршлаг или си-

то, чтобы стекла вода. Подавать со сливочным маслом.



Информация для иностранных посетителей:



Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. 750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper. Onion puree Croquettes Celery Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat.

Комментарии закрыты.