Первый альтернативный
 

Ростбиф по-английски

ноября 5, 2011

Ингредиенты:

- говядина (вырезка) 800 г,

- мука пшеничная 15 г,

- жир 40 г,

- соль по вкусу.

Для маринада:

- лук репчатый, морковь, корень сельдерея, корень петрушки по 40 г,

- масло растительное 30 г,

- сахар 10 г,

- лавровый лист,

- перец черный молотый,

- соль по вкусу.

 Приготовление 

Приготовление овощного маринада. Овощи нарезать соломкой, добавить сахар, масло, специи и перемешать.

Мясо натереть солью, уложить на него маринад и поставить в прохладное место на сутки.

После этого мясо вынуть, очистить от овощей и приправ, запанировать в муке и обжарить в сильно разогретом жире со всех сторон так, чтобы внутри мясо оставалось розовым (при прокалывании оно должно выделять розовый сок).

Затем прогреть мясо в духовке в течение 15-20 минут.

Часть 4-я



Информация для иностранных посетителей:



Alsatian cake In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper.

Комментарии закрыты.