Первый альтернативный
 

Сдобное печенье

июля 21, 2011

Ингредиенты:

- мука 300 г,

- масло сливочное 100 г,

- желтки яичные 3 шт.,

- сахар 50 г,

- сливки 50 г,

- цедра лимона,

- ванилин,

- жир для смазывания.

 Приготовление 

Размягченное масло смешать с ванилином, сахаром и цедрой, добавить 2 желтка и хорошо взбить. Добавить муку, замесить тесто и поставить его в холодильник на 1-2 часа.

Затем тесто раскатать в пласт толщиной 0,5 см, вырезать печенье, выложить на смазанный жиром противень и смазать печенье сливками, смешанными с желтком.

Выпекать в течение 12 минут до золотистого цвета при 200 °С.



Информация для иностранных посетителей:



In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. Quickly knead dough and put it on for 30 minutes in refrigerator. Butter, sugar and yolks beaten, add the almonds, candied peel, baking soda, flour, and mix well. In the end, add whipped with sugar protein. The dough is rolled out, put it in shape, raised edges. Surface of the dough to put stuffing. Put the cake in the oven with an average heat of baking exactly one hour. Cabbage Bohemian 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Alsatian cake Mutton chops with onion sauce In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings.

Комментарии закрыты.