Первый альтернативный
 

Английский гарнир

ноября 5, 2011

Ингредиенты:

- картофель 300 г,

- капуста цветная 200 г,

- морковь, репа, фасоль зеленая по 100 г,

- масло сливочное 40 г,

- соль по вкусу.

 Приготовление 

Овощи очистить. Картофель обрезать в форме бочоночков. Стручки фасоли разрезать на несколько частей. Морковь и репу нарезать кубиками или кружочками. Капусту разобрать на соцветия.

Подготовленные овощи отварить в подсоленной воде, затем отвар слить. Вареные овощи полить растопленным маслом.

Подать на гарнир к блюдам из мяса и птицы.

Часть 5-я



Информация для иностранных посетителей:



Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Chops, fried in batter (Paris) Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings. Roast rabbit

Комментарии закрыты.