Первый альтернативный
 

Мадера-стью

октября 5, 2011

Ингредиенты:

- мякоть баранины 600 г,

- масло растительное 60 г,

- лук репчатый 100 г,

- морковь 50 г,

- корень петрушки 20 г,

- корень сельдерея 10 г,

- лук зеленый 20 г,

- бульон мясной 800 г,

- картофель,

- помидоры по 300 г,

- вино мадера 50 г,

- перец черный молотый,

- соль по вкусу.

 Приготовление 

Нарезанное мелкими кусочками мясо обжарить на масле, посолить, поперчить, добавить нарезанные кубиками и спассерованные репчатый лук, морковь, белые коренья, зеленый лук, влить бульон и тушить в течение 1 часа.

Затем добавить нарезанный: кубиками картофель, а за 5 минут до окончания тушения – очищенные от кожицы и семян нарезанные дольками помидоры.

В конце приготовления влить мадеру, добавить соль, перец и прокипятить.



Информация для иностранных посетителей:



Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Cabbage Bohemian Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water. Panadel soup at home Fish quenelles of pike

Комментарии закрыты.