Первый альтернативный
 

‘Золотая’ треска

октября 13, 2011

Ингредиенты:

- филе трески 400 г,

- сыр 200 г,

- масло сливочное для сырной массы 100 г,

- сливочное масло или маргарин для смазывания сковороды 40 г,

- молоко 350 г,

- помидоры 600 г,

- листья зеленого салата 50 г,

- перец черный молотый,

- соль по вкусу.

 Приготовление 

Филе трески нарезать ломтиками и обжарить на среднем огне только с одной стороны.

Сыр натереть на крупной терке и расплавить его с маслом. В расплавленную сырную массу осторожно ввести молоко, соль и перец.

Рыбу перевернуть, обмазать необжаренную сторону расплавленной сырной массой и обжарить до золотисто-коричневого цвета.

На гарнир подать обжаренные половинки помидоров, листья зеленого салата.



Информация для иностранных посетителей:



Potatoes Savoy Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. 500 g fresh green peas, 12 small bulbs 2-3 tbsp. tablespoons butter, 1 part flour teaspoon salt, pinch of sugar, chopped parsley. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water.

Комментарии закрыты.