Первый альтернативный
 

Бифштекс по-английски

июля 27, 2011

Ингредиенты:

- говядина (вырезка) 450 г,

- масло сливочное 20 г,

- масло растительное 80 г,

- хрен 40 г,

- лук зеленый 15 г,

- жир для обжаривания,

- зелень петрушки,

- перец черный молотый,

- соль по вкусу.

 Приготовление 

Подготовленную вырезку нарезать порционными кусками толщиной 2-2,5 см, придавая им округлую форму, смазать растительным маслом и оставить на 2-3 часа в прохладном месте.

Хрен очистить, промыть и построгать длинными тонкими стружками.

Мясо посолить, поперчить и сразу обжарить на сильно разогретом жире с двух сторон до образования румяной корочки (внутри мясо должно быть розовым).

Готовые бифштексы уложить на блюдо, на каждый кусок мяса положить кусочек сливочного масла, растертого с зеленым луком. Оформить стружками хрена и зеленью.

На гарнир можно подать картофель фри, отварные овощи, листья зеленого салата, салат из сырых овощей.



Информация для иностранных посетителей:



Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings. Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings. Asparagus under cold vinaigrette 1200 g of rabbit meat, 1-2 cloves garlic, carrots, 1 bunch of parsley, 3-4 Art. tablespoons vegetable oil, 125 g fat, 12 small onions, 2 glasses of white wine, 1 cup hot water 2 tbsp. spoon tomato puree, 200 g of mushrooms. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar.

Комментарии закрыты.