Первый альтернативный
 

Филе щуки по-английски

ноября 5, 2011

Ингредиенты:

- щука 600 г,

- масло сливочное или оливковое 40 г,

- мука пшеничная 15 г,

- сухари молотые 40 г,

- соус с каперсами 300 г,

- перец черный молотый,

- соль по вкусу.

Для соуса:

- желток яичный 1/3 шт.,

- масло сливочное 200 г,

- вода 100 г,

- каперсы маринованные 30 г,

- огурцы соленые 100 г,

- сок лимонный 20 г,

- зелень петрушки,

- соль по вкусу.

 Приготовление 

Щуку разделать на филе без кожи и костей, нарезать порционными кусками, посолить, посыпать перцем, запанировать в муке, смочить в растопленном сливочном или оливковом масле, еще раз запанировать в сухарях, уложить на смазанный маслом противень и запечь в духовке до готовности.

Приготовление соуса с каперсами. В желток влить холодную воду, добавить 1/3 масла и проварить на водяной бане, непрерывно помешивая, до загустения при температуре 75-80°С. Затем влить оставшееся растопленное масло и после полного его соединения с желтками заправить солью, лимонным соком и процедить. В готовый соус добавить мелко нарезанные каперсы, нарезанные ломтиками соленые огурцы без кожицы и семян, зелень петрушки. Подать горячим.

На гарнир подать отварной картофель.

Отдельно подать соус с каперсами.



Информация для иностранных посетителей:



? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. Burgundy beans Onion puree Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings. Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings. Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes.

Комментарии закрыты.