Первый альтернативный
 

Суп-пюре томатный

ноября 5, 2011

Ингредиенты:

- кости телячьи 600 г,

- помидоры 300 г,

- лук репчатый,

- корень сельдерея по 60 г,

- репа 40 г,

- лук-порей 20 г,

- сахар 15 г,

- хлеб пшеничный 10 ломтиков,

- сыр 100 г,

- масло сливочное 20 г,

- сок лимонный 10 г,

- перец черный горошком,

- зелень петрушки и укропа,

- соль по вкусу.

 Приготовление 

Телячьи кости порубить, промыть, залить холодной водой и варить в течение 2 часов. Затем добавить нарезанные ломтиками очищенную репу и сельдерей, нарезанный кольцами репчатый лук, немного соли и варить еще в течение часа. В конце варки добавить перец.

Готовый бульон процедить, положить в него очищенные от кожицы помидоры, лук-порей, зелень и припустить в течение 40 минут.

После этого овощи вместе с отваром протереть, добавить сахар, лимонный сок, соль и проварить, слегка помешивая, до образования однородной массы.

Перед подачей посыпать суп нарезанной зеленью петрушки. К супу подать обжаренные на масле и посыпанные тертым сыром ломтики пшеничного хлеба.



Информация для иностранных посетителей:



500 g asparagus, 1 tbsp. finely chopped parsley, chives, chervil, 1 small onion, 1 hard boiled egg, a pinch of salt, a pinch of black pepper, 1 tbsp. vinegar, 3 tbsp. tablespoons vegetable oil, ? teaspoon of mustard. Cabbage Bohemian 750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper. Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve. Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. Asparagus clean, boil in salted water and cool. Prepare the sauce of finely chopped green onions, chopped hard-boiled egg, vinegar, vegetable oil and mustard. Season with salt and pepper. Mix the sauce with asparagus and ostuzhennoy serve. Calculated for 2 servings.

Комментарии закрыты.