Первый альтернативный
 

Закуска с ветчиной

ноября 5, 2011

Ингредиенты:

- ветчина вареная или окорок сырокопченый 100 г,

- груша, дыня, перец болгарский сладкий по 100 г.

 Приготовление 

Ветчину или окорок нарезать тонкими ломтиками, дыню – дольками, грушу очистить от сердцевины и кожицы и нарезать ломтиками.

Подготовленные продукты уложить на блюдо и оформить колечками перца.



Информация для иностранных посетителей:



Alsatian cake Beef, baked on French 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Czech Republic and Slovakia Pie with bacon, cream and eggs

Комментарии закрыты.