Первый альтернативный
 

Овощной суп

июля 23, 2011

Ингредиенты:

- морковь, помидоры по 150 г,

- картофель 250 г,

- фасоль зеленая 125 г,

- горох 20 г,

- лук-порей 50 г,

- корень сельдерея 10 г,

- бульон куриный 800 г,

- рис или хлопья ячменные 25 г,

- зелень петрушки 20 г,

- соль по вкусу.

 Приготовление 

Овощи очистить, нарезать мелкими кубиками или натереть на крупной терке, фасоль мелко нарезать, с помидоров снять кожицу. Подготовленные овощи положить в кипящий бульон и варить до готовности (15-20 минут). После готовности посолить.

Если использовать ячменные хлопья, то их необходимо залить холодной водой, довести до кипения и варить 1 минуту. Затем воду слить, хлопья залить подсоленной кипящей водой и варить до размягчения еще около 20 минут.

Если использовать рис, то его сначала проварить в кипящей воде в течение 15 минут.

В бульон с готовыми овощами добавить рис или ячменные хлопья, довести до кипения.

При подаче посыпать суп измельченной зеленью.



Информация для иностранных посетителей:



You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water. Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes. 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings.

Комментарии закрыты.