Первый альтернативный
 

Суп с луком и сыром

июля 25, 2011

Ингредиенты:

- бульон куриный 500 г,

- лук репчатый 100 г,

- сыр 50 г,

- мука пшеничная 25 г,

- масло сливочное 25 г,

- зелень петрушки,

- соль по вкусу.

 Приготовление 

Куриный бульон довести до кипения, посолить.

Лук мелко нарезать, спассеровать на масле, добавить муку и обжарить, помешивая, в течение 5 минут, затем осторожно соединить с горячим бульоном.

Перед подачей добавить в заправленный бульон нарезанный кубиками сыр, посыпать зеленью.



Информация для иностранных посетителей:



Roast rabbit Filling: 100 grams of fat, ? liter of cream, 2-3 eggs, 25 g butter or margarine, pepper, salt. Burgundy beans Burgundy beans Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings. 500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper. 500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper.

Комментарии закрыты.