Первый альтернативный
 

Крюшон с ананасами

июля 19, 2011

1 ананас весом 600 – 700 г., 400 г. сахара, 2 – 3 бутылки  шампанско-

го, 1 бутылка коньяка.

Ананас очистить от кожи, порезать поперек на тонкие кружки,  а  затем

каждый кружок нарезать на 4 – 6 частей (в зависимости от толщины  анана-

са), чтобы получились кружочки в виде веерочков. Сложить порезанный ана-

нас в крюшонницу, засыпать рядами сахарным песком, залить бутылкой очень

хорошего коньяка и поставить настояться на сутки на холод. Перед подачей

залить шампанским.



Информация для иностранных посетителей:



Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. The fish is cleaned, washed, cut off the fins, heads, tails (small fish left whole), split into pieces (preferably removed bone). Onion cut into large rings and fry in vegetable oil, add sliced ??tomatoes, green onions, parsley, thyme, bay leaf, garlic pounded n peel an orange. All a bit put out, then add the tails, heads, fins and a fish with a denser meat (eel, halibut), add salt and cover with water so that all the fish was covered and put on a strong fire to boil water quickly, and cook for 7.8 min. Then add the fish with a softer meat and cook for 7 minutes. Buyabess cook no more than 15 minutes. Then, remove the soup from the heat, add a good white wine, pepper and hard to put on quite a weak flame for 5 minutes. Fish broth through a sieve. Put it toasted or fresh bread slices and pour the soup into bowls. Fish submitted separately on a heated platter. Sprinkle with parsley. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water. Pie with bacon, cream and eggs 500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas. Filling: 100 grams of fat, ? liter of cream, 2-3 eggs, 25 g butter or margarine, pepper, salt. Burgundy beans

Комментарии закрыты.