Первый альтернативный
 

Крюшон из бананов и абрикосов

октября 15, 2011

1 кг. абрикосов, 400 г. сахара, 1 стакан воды, 600 г. бананов, 1  бу-

тылка бананового ликера, 3 бутылки белого вина, 1 бутылка шампанского.

Абрикосы освободить от косточек, разломив на половинки. Сварить  гус-

той сироп из 400 г. сахара и 1 стакан воды. Горячим сиропом залить  яго-

ды, накрыть крышкой и остудить. В остывшую массу положить бананы,  кото-

рые предварительно надо очистить и порезать тонкими кружочками, туда  же

влить 1 бутылку бананового ликера, накрыть кастрюлю крышкой и  поставить

на 1 сутки на холод. Перед подачей залить 3 бутылками белого  вина  типа

рислинг и бутылкой шампанского. Рассчитано на большое количество гостей.



Информация для иностранных посетителей:



Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings. 500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper. Peas in French ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. You can apply for garnish fried potatoes or rice crisp. ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese.

Комментарии закрыты.