Первый альтернативный
 

Котлеты из осетрины, панированные в грибном соусе

октября 5, 2011

1 кг. рыбы, 150 г. масла, 2 стакана фритюра для жаренья, 100 г.  мук,

40 г. сухих белых грибов, 1 1/2 стакана сливок, 1  1/2  стакана  рыбного

бульона, 2 яйца, 1 1/2 стакана тертого черствого хлеба.

Рыбу нарезать одинаковыми ломтиками толщиной  в  палец,  положить  на

глубокую сковороду в один ряд,  подлить  1/2  стакана  бульона,  закрыть

крышкой, поставить на слабый огонь и довести натуральные котлеты до  го-

товности. Остудить. Густо смазать соусом и поставить в холодильник, что-

бы соус хорошо застыл. Застывшие котлеты обвалять в тертом белом хлебе и

быстро обжарить в кипящем фритюре (только дать зарумяниться). Подавать с

зеленым горошком. Приготовление соуса: грибы отварить в небольшом  коли-

честве воды до мягкости, мелко порубить и потушить  в  масле  (1  чайная

ложка). Растереть муку и масло, разбавить горячим рыбным бульоном,  при-

бавить сливки и грибы. Варить, помешивая, до тех пор, пока соус по  кон-

систенции не станет похожим на картофельное пюре. Добавить по вкусу соль

и лимонный сок.



Информация для иностранных посетителей:



Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes. Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings. Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Cabbage Bohemian Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings.

Комментарии закрыты.