Первый альтернативный
 

Свиные котлеты

ноября 5, 2011

500 г. свиной ветчины, 1 маленькая луковица, 1 яблоко, перец,  30  г.

белых 500 г. свиной ветчины, 1 маленькая луковица, 1 яблоко,  перец,  30

г. белых хлебных крошек, 1 взбитое яйцо, 3 столовых ложки свиного  жира,

100 г. грибов, 4 помидора, разрезанных на половинки.

Замочить ветчину в холодной воде на 6 часов, затем снять с нее кожицу

и пропустить через мясорубку с очищенными луком и яблоком. Добавить  пе-

рец и хлебные крошки, перемешать с яйцом. Слепить из этой смеси 4 котле-

ты. Растопить свиной жир и поджарить котлеты в течение 10 минут с каждой

стороны вместе с грибами и помидорами.



Информация для иностранных посетителей:



Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. Croquettes Celery Potatoes Savoy Chicken in wine Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve. Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes.

Комментарии закрыты.