Первый альтернативный
 

Ежики из мяса

ноября 5, 2011

500 г. мясного фарша, 1 луковица, 1 стакан вареного риса, соль,  чер-

ный молотый перец по вкусу.

Рис перебрать, промыть, залить горячей водой, отварить до  полуготов-

ности, откинуть на дуршлаг, слегка охладить, соединить с мясным  фаршем,

мелко нарубленным луком, посолить, поперчить, все тщательно  перемешать,

сформировать шарики, обвалять их в муке, слегка обжарить в масле,  поло-

жить в кастрюлю, залить небольшим количеством бульона, закрыть  крышкой,

поставить в духовку на 20 мин., незадолго до извлечения из духовки  отк-

рыть крышку и дать «ежикам» зарумяниться. Подавать ежики с жареным  кар-

тофелем, солеными огурцами. Отдельно можно подать сметану.



Информация для иностранных посетителей:



1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Pie with bacon, cream and eggs Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. 500 g fresh green peas, 12 small bulbs 2-3 tbsp. tablespoons butter, 1 part flour teaspoon salt, pinch of sugar, chopped parsley. 750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper. Czech Republic and Slovakia Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings.

Комментарии закрыты.