Первый альтернативный
 

Кисель из черешен

сентября 11, 2011

1 кг. черешен, 1 1/2 литра воды, 4 столовые ложки крахмала, сахар  на

вкус, корица или ванилин.

Промыть черешню и удалить косточки. Сварить в воде и  в  теплом  виде

протереть через сито. Развести в небольшом количестве  холодной  воды  4

столовые ложки крахмала и смешать с соком  черешен.  Добавить  сахар  на

вкус и варить на слабом огне до загустения. Ароматизировать кисель кори-

цей или ванилином и горячим разлить в стаканы или вазочки.



Информация для иностранных посетителей:



Asparagus under cold vinaigrette Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. Roast rabbit 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h. Roast rabbit Fish quenelles of pike

Комментарии закрыты.