Первый альтернативный
 

Пудинг из говяжьей печени с грибами

ноября 5, 2011

600 г. говяжьей печени 100 г. масла топленого, 50  г.  сушеных  белых

грибов, 1 столовая ложка муки, щепотка соли, 1 стакан сметаны, 1 лукови-

ца, 6 желтков, 4 белка.

Грибы вымыть и поставить варить. Печень порезать  на  большие  куски,

положить в кастрюлю, добавить 1 столовую ложку масла, 1 луковицу и  под-

лить немного воды. Тушить печень до тех пор, пока она не побелеет. Осту-

дить, пропустить через мясорубку вместе с  тушеной  луковицей,  добавить

нарезанные соломкой отваренные грибы, 100 г.  сметаны,  6  желтков  и  4

взбитых белка. Перемешанную массу сложить в обмазанную маслом и посыпан-

ную сухарями кастрюльку, положив на дно кружок промасленной белой  бума-

ги. Накрыть крышкой и поставить варить на пару на 3/4 часа. С оставшимся

маслом растереть муку, щепотку соли, развести 1 1/2 стаканами оставшего-

ся горячего грибного бульона, хорошо проварить до загустения,  прибавить

сметану. Готовый пудинг подать нарезанным на  порции  и  политым  частью

грибного соуса. Остальной соус подать отдельно  в  соуснике.  К  пудингу

можно подать картофельное пюре.



Информация для иностранных посетителей:



Pie with bacon, cream and eggs Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve. Mutton chops with onion sauce Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve.

Комментарии закрыты.