Первый альтернативный
 

Берлинский шницель

ноября 5, 2011

500 г. коровьего вымени, 1 луковица, 4 горошины черного перца, 1  шт.

Гвоздики, лавровый лист, мука, 1 яйцо, панировочные сухари, жир для  жа-

ренья, соль.

Вымя хорошо промыть, залить холодной водой, отварить  и  воду  слить.

Вымя снова залить 2 литрами кипяченной воды, добавить лук,  специи  и  1

столовую ложку соли, поставить на слабый огонь и варить 4 часа  до  мяг-

кости. Затем вымя разделать на ломтики, обвалять в муке, яйце и  паниро-

вочных сухарях и обжарить.



Информация для иностранных посетителей:



Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Czech Republic and Slovakia 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. Panadel soup at home Potatoes Savoy

Комментарии закрыты.