Первый альтернативный
 

Чахохбили из говядины, пряная

августа 4, 2011

(Грузинская кухня)

500 г. говядины, 4 луковицы, 500 г. помидоров, 0,5 головки чеснока, 1

чайная ложка красного перца, по 1 столовая ложке каждого сорта зелени из

набора пряностей (зелень петрушки, чабера, киндзы, базилик, красный  пе-

рец, чеснок).

Мясо нарезать, сложить в разогретую кастрюлю, обжарить в  течение  10

минут, добавить мелко нарезанный лук, обжарить еще 5 минут, слегка посо-

лить. Помидоры ошпарить, снять кожицу, размять их  в  отдельной  посуде,

вылить на мясо в кастрюлю, закрыть крышкой, тушить на умеренном огне  20

минут. В конце тушения досолить. Пряную зелень мелко  нарезать,  переме-

шать с сухим пряностями, ввести в чахохбили, перемешать, поддерживать на

слабом огне 3 – 5 минут. Добавить мелко нарезанный чеснок.  Дать  насто-

яться под закрытой крышкой.



Информация для иностранных посетителей:



Quickly knead dough and put it on for 30 minutes in refrigerator. Butter, sugar and yolks beaten, add the almonds, candied peel, baking soda, flour, and mix well. In the end, add whipped with sugar protein. The dough is rolled out, put it in shape, raised edges. Surface of the dough to put stuffing. Put the cake in the oven with an average heat of baking exactly one hour. Fish quenelles of pike Burgundy beans Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. Quickly knead dough and put it on for 30 minutes in refrigerator. Butter, sugar and yolks beaten, add the almonds, candied peel, baking soda, flour, and mix well. In the end, add whipped with sugar protein. The dough is rolled out, put it in shape, raised edges. Surface of the dough to put stuffing. Put the cake in the oven with an average heat of baking exactly one hour. Fish quenelles of pike

Комментарии закрыты.