Первый альтернативный
 

Чахохбили из говядины

сентября 7, 2011

(Грузинская кухня)

500 г. жирной говядины, 3 головки репчатого лука,  1  столовая  ложка

муки, 500 г. помидоров, чеснок, стручковый перец, зелень кинзы, петрушки

и соль по вкусу.

Говядину нарезать кусками и поджарить, подсыпав подсушенной на сково-

роде мукой. Затем добавить нашинкованный репчатый лук и  жарить  еще  10

минут. После этого 10 – 15 минут варить с очищенными от кожуры  и  наре-

занными свежими помидорами или томатом – пюре, с  толченным  чесноком  и

стручковым перцем. К концу варки положить мелко нарезанную зелень  кинд-

зы, петрушки и, дав закипеть, снять с огня. Перед подачей на стол  посы-

пать зеленью петрушки.



Информация для иностранных посетителей:



Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. Then, celery mixed with rice and eggs, pepper, salt and sformovat croquettes thick 2 fingers. Roll in bread crumbs and fry well. Serve with green salad. Calculated for 2 servings. Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water. 500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper.

Комментарии закрыты.