Первый альтернативный
 

Омар в тесте

ноября 5, 2011

500 г. мороженного воздушного теста, 100 г. консервированных  омаров,

2 столовые ложки сливочного масла, 2 столовые ложки муки, 1 кубик  кури-

ного бульона, пол стакана молока, 2 столовые ложки сливок, 1 чайная лож-

ка бульона, пол стакана молока, 2 столовые ложки сливок, 1 чайная  ложка

паприки.

Раскатать тесто толщиной 0,8 см. Вырезать 16 кружков диаметром 8  см.

На восьми кружках сделать круговые надрезы меньшего диаметра, чтобы  на-

метить внутренний круг. Выложить эти 8 кружков на увлажненный противень.

Слегка смочить водой поверхность теста, затем поместить сверху остальные

8 кружков. Немного прижать верхние кружки к нижним. Сделать спицей 4 от-

верстия в верхних кружках на равных расстояниях  друг  от  друга,  чтобы

верхушки равномерно поднялись во время  выпечки.  Выпекать  в  предвари-

тельно разогретой духовке при очень высокой температуре в течение 10 ми-

нут до золотисто – коричневого цвета. Измельчить мясо  омаров.  Пригото-

вить соус, смешав сливочное масло с мукой на сковороде при умеренном ог-

не. Бульонный кубик развести жидкостью от омаров, добавить горячее моло-

ко, чтобы получился в общей сложности 1 стакан жидкости,  вылить  ее  на

сковороду и перемешать. Варить на медленном огне, помешивая, до  получе-

ния ровной густой смеси, затем добавить сливки и измельченное мясо  ома-

ров. Не доводить до кипения. Наполнить тесто смесью, посыпать  паприкой.

Подавать в горячем виде.



Информация для иностранных посетителей:



1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Pike weighing 1 kg, 1 small onion, a bunch of herbs, black pepper, red pepper, ? liter of white wine, 3 protein, ? liter of cream or a thick bechamel, made from 40 g butter, 50 g of flour, ? liter of milk, 2 yolk, a pinch of salt. Chops, fried in batter (Paris) Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings.

Комментарии закрыты.