Первый альтернативный
 

Мидии в чесночном соусе

июля 31, 2011

Мидии, 2 столовые ложки масла, 2 столовые ложки муки, 4 – 5  толченые

дольки чеснока, 1 желток, сок лимона, зелень петрушки.

Хорошо промыть мидии, положить в кастрюлю, залить  холодной  водой  и

медленно подогреть на огне, пока не откроются створки и мясо  не  станет

мягким. Слить воду в посуду и снять одну из створок мидий. Разложить ми-

дии на разогретое блюдо оставшейся створкой книзу. Приготовление  соуса:

Пожарить муку с маслом и развести стаканом отвара в котором варились ми-

дии. Заправить соус толченым чесноком. Снять с огня и заправить  желтком

и соком лимона. Залить мидии соусом, посыпать мелко  нарезанной  зеленью

петрушки и подавать теплыми.



Информация для иностранных посетителей:



Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. Roast rabbit 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Czech Republic and Slovakia Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. Filling: 100 g butter, 100 grams of sugar, 2-3 egg 80g ground almonds shelled, 1 tbsp. finely chopped candied fruit, 60 g flour, 1 teaspoon soda. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter.

Комментарии закрыты.