Первый альтернативный
 

Луфарь по – киевски

августа 24, 2011

600 г. рыбы, 100 г. сливочного масла, 2 столовые ложки пшеничной  му-

ки, 2 яйца, сухари панировочные, соль по вкусу.

Филе луфаря дважды прокрутить на мясорубке. Фарш посолить и  выделать

из него лепешки. На середину каждой лепешки положить  масло  и  залепить

края, придавая котлетам овальную форму. Дважды смочить в яйце,  обвалять

в муке и запанировать в сухарях. Жарить в большом количестве жира. Перед

подачей на стол полить растопленным сливочным маслом. Подавать котлеты с

комбинированным гарниром: жареный картофель, зеленый  горошек,  отварные

морковь и свекла, маринованные или соленые овощи.



Информация для иностранных посетителей:



Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Fish quenelles of pike Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Onion puree 750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper.

Комментарии закрыты.