Первый альтернативный
 

Паштет из салаки

августа 18, 2011

1 1/2 кг. рыбы, 2 моркови, 4 луковицы, 1/2 корня петрушки, 10  столо-

вых ложек сливочного масла, мускатный орех, перец, соль по вкусу.

Салаку разделать на филе. Морковь, лук, корень петрушки нарезать тон-

кими ломтиками и обжарить. Филе салаки и обжаренные овощи дважды прокру-

тить на мясорубке, Хорошо вымешать, добавить соль, перец, натертый  мус-

катный орех, положить в кастрюлю, смазанную сливочным маслом,  и  тушить

на слабом огне 20 минут. Готовый паштет охладить, переложить  на  блюдо,

украсить зеленью петрушки.



Информация для иностранных посетителей:



? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Dough: 150g flour, 50g butter, 1 egg, pinch of salt, a little water. Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Asparagus under cold vinaigrette In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. Filling: 100 grams of fat, ? liter of cream, 2-3 eggs, 25 g butter or margarine, pepper, salt.

Комментарии закрыты.