Первый альтернативный
 

Салат из чернослива с орехами

октября 5, 2011

500 г. чернослива, 2 стакана ядер орехов, 3 – 4 дольки чеснока, 2 ста-

кана 500 г. чернослива, 2 стакана ядер орехов, 3 – 4  дольки  чеснока,  2

стакана майонеза, 2 чайные ложки сахара, сок 1 лимона,  соль  по  вкусу,

зелень петрушки.

Чернослив вымыть, залить холодной кипяченой водой на сутки для  набу-

хания, так, чтобы она только покрыла ягоды. Набухшие  ягоды  с  вынутыми

косточками разложить на доске, чтобы они посохли. Ядра орехов  и  чеснок

истолочь в ступке (лучше фарфоровой) до получения однородной маслянистой

массы, посолить, влить сок лимона, массу растереть добела. Затем  каждую

ягоду начинить ореховой массой и положить в салатник, залить  майонезом,

смешанным с сахаром, украсить ядрами орехов и дольками лимона.



Информация для иностранных посетителей:



In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. 500 g of potatoes, ? liter of milk, 2 eggs, 2 - 3 tbsp. grated cheese, pepper, salt, a pinch of nutmeg. Fish quenelles of pike ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese.

Комментарии закрыты.