Первый альтернативный
 

Трюфели

октября 5, 2011

3 столовые ложки сливочного масла, 2 столовые ложки с верхом  сахара,

несколько капель миндальной эссенции, 90 г. измельченных миндальных оре-

хов, несколько капель миндальной эссенции, 90 г. измельченных миндальных

орехов,

2 чайные ложки порошка какао, 60 г. измельченных крошек печенья,

ром, херес или апельсиновый сок, шоколадная стружка.

Растереть сливочное масло с сахаром до мягкой воздушной консистенции.

Добавить миндальную эссенцию, измельченные  миндальные  орехи  и  какао.

Тщательно взбить. Положить крошки печенья -  столько,  чтобы  получилось

плотное тесто. Налить несколько капель рома хереса или апельсинового со-

ка для аромата. Тщательно замесить тесто и раскатать «колбаску».  Разре-

зать на равные кусочки и придать им форму шара. Покрыть шарики  шоколад-

ной стружкой.



Информация для иностранных посетителей:



Icing sugar to dissolve cherry brandy (water can) and the resulting syrup to pour on the cake is still warm. Cabbage Bohemian Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. Pie with bacon, cream and eggs Glaze: 100g caster sugar, 1 tbsp. Spoon cherry brandy, 1-2 tbsp. tablespoons of water. Pie with bacon, cream and eggs Clean fish, remove skin and bones. Put in a pot head, skin, bones, herbs, onions. Pour over all a little salted water to boil and put in 1 hour thoroughly boned meat mince, minced salt, add the red and black pepper, and 2 beaten egg whites. The resulting mass is well mixed (you can even rub through a sieve). Then put in the cold for 2 h.

Комментарии закрыты.