Первый альтернативный
 

Восточное пирожное

июля 27, 2011

1 стакан белков, 1 стакан сахара, 1 стакан муки, 1/2 стакана  растоп-

ленного остывшего масла, 1/2 стакана изюма, 1/2 стакана рубленых орехов,

1/2 стакана инжира, цедра 1 апельсина.

Взбить в крепкую пену белки, размещать с сахаром. Орехи и инжир поре-

зать мелкими кубиками. Изюм промыть и обсушить. Смешать фрукты с мукой и

тертой цедрой и постепенно, попеременно с маслом,  смешать  со  взбитыми

белками. Сложить в продолговатую форму, смазанную маслом и обильно посы-

панную мукой. Дно можно покрыть промасленной бумагой,  чтобы  выпеченное

тесто было легче выложить из формы. Печь и хорошо нагретой духовке около

30 минут. Остуженное пирожное порезать на ломтики, уложить на тарелку, и

слегка сбрызнуть каким – нибудь ликером.



Информация для иностранных посетителей:



Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. 600 g potatoes, 500 g onion, a little milk, 1-2 tbsp. tablespoons butter, 4 egg yolks, salt, pepper, a pinch of nutmeg. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. Onion puree 500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper. ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese.

Комментарии закрыты.