Первый альтернативный
 

Эклеры

августа 18, 2011

200 г. муки, 100 г. любого жира или маргарина, 4 яйца, 1 стакана  во-

ды. Для крема: 500 г. молока, 200 г. сахара, 100 г. муки, 4 яйца,  1  г.

ванилина.

Воду и жир поставить на огонь, как только  закипит,  всыпать  муку  и

тщательно размешать. Тесто заваривается. Снять с огня, вводить  яйца  по

одному, как следуя размешивая. Когда масса  будет  тянуться  за  ложкой,

прекратить помешивание. Мокрой ложкой разложить кусочки теста на  проти-

вень на расстоянии друг от друга, так как при выпечке они  увеличиваются

в объеме. Выпекать при температуре 200о 20 – 30  минут.  Готовые  эклеры

разрезать посредине, положить в них крем, посыпать сахарной пудрой. При-

готовление крема: В молоко положить сахар, вскипятить. Муку поджарить  в

духовке до светло – золотистого цвета, вбить в нее яйца,  перемешать  до

исчезновения комочков. Если масса получается очень густой – добавить го-

рячее молоко. В яично – мучную смесь влить, помешивая, вскипяченное  мо-

локо с сахаром, довести все до кипения, добавить ванилин и снять с  пли-

ты.



Информация для иностранных посетителей:



Meat cut into pieces and sprinkle repel salt, pepper and fry lightly. On a baking sheet or in a deep frying pan put thin slices of bacon on top - a layer of meat, potatoes on it, cut into slices, then onion rings. Pour the mayonnaise and place in oven for 25-40 minutes. Burgundy beans ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. Fish quenelles of pike 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings.

Комментарии закрыты.