Первый альтернативный
 

Сушка грибов

августа 22, 2011

Прежде чем начать сушить грибы нам необходимо отобрать самые свежие, неповрежденные, крепкие грибы. Лучше всего сушить белые грибы (боровики). После сушки данные грибы свой цвет-белый не теряют и по этому их называют белыми, в то время как черные грибы (моховики, подосиновики и др.) после варки или сушки становятся черными.

Грибы следует очистить от грязи, листьев, но ни в коем случае не мыть, так как они впитывают достаточное количество влаги и будут очень долго сохнуть. Срезаем ножку гриба, режем крупные грибы на части, насаживаем на пруты, шпагат, по усмотрению. Грибы сушат на солнце, в печи, в разных сушилках, возле костра. Если сушим на свежем воздухе, то грибы следует размещать в проветриваемом месте. В печи прежде чем сушить грибы, их следует немного подвялить, если этого не сделать. Они попросту спекутся. После того как грибы высохли их нужно хранить в мешках (холщовых) или банках (стеклянных) в прохладном помещении.



Информация для иностранных посетителей:



Prepared carcass split each into 4 pieces and fry in enough oil. Sauteed chunks removed from the pan and put it in diced bacon, 2 small onions, finely chopped mushrooms and garlic pounded. All this is a little put out, then put back into the pan the chicken pieces, pour a glass of cognac, sprinkle with flour, add the bay leaf, thyme, and remaining onion. Mix well and add the red wine. Season with salt and pepper. Then remove the meat and the sauce to boil half. Pour this sauce hot meat and serve. Calculated for 2-4 servings. Celery root peeled, grate and put in the soup over low heat, add butter. Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. Potatoes Savoy Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Filling: 100 grams of fat, ? liter of cream, 2-3 eggs, 25 g butter or margarine, pepper, salt. 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying.

Комментарии закрыты.