Первый альтернативный
 

Сравнительная таблица веса и меры продуктов (в граммах)

октября 7, 2011

В         В

Наименование продуктов    В чайном   граненом  столовой  В чайной ложке

стакане

стакане    ложке

Вода                       250        200       18        5

Арахис очищенный           175        140       25        8

Варенье                    330        270       50        17

Вишня свежая               190        150       30        *

Желатин в порошке          *          *         15        5

Изюм                       190        155       25        7

Порошок какао              *          *         25        9

Кислота лимонная (кр.)     *          *         25        8

Клубника свежая            150        120       25        *

Корица молотая             *          *         20        8

Кофе молотый               *          *         20        7

Крупа гречневая            210        165       25        7

Кукурузная мука            160        130       30        10

Ликер                      *          *         20        7

Мак                        *          135       18        5

Малина свежая              140        110       20        *

Маргарин растопленный      230        180       15        4

Масло животное

растопленное               240        185       17        5

Миндаль (ядро)             160        130       30        10

Молоко сгущенное           *          *         30        12

Молоко сухое               120        100       20        5

Молоко цельное             255        204       18        5

Мука картофельная          180        150       30        10

Мука пшеничная (1с.)       160        130       30        10

Орех фундук (ядро)         170        130       30        10

Перец молотый              *          *         *         5

Пюре земляничное и др.     350        290       50        17

Саго                       180        160       20        6

Рис                        240        180       30        10

Сахар пиленый              200        140       *         *

Сахарный песок             230        180       25        10

Сахарная пудра             180        140       25        10

Сливки                     250        200       14        5

Сметана                    250        210       25        10

Сода питьевая              *          *         28        12

Уксус                      *          *         15        5

Соль                       *          *         30        10

Хлопья кукурузные          50         40        7         2

Хлопья овсяные             100        80        14        4

Хлопья пшеничные           60         50        9         2

Черная смородина           180        130       30        *

Яичный порошок             100        80        25        10



Информация для иностранных посетителей:



Washed, cut narrow strips of cabbage dropped to a strainer and dry. Then finely chop the onion and put it out a little bacon, cut into cubes. Add the cabbage. Instead of water, add a little more broth, salt, cumin and add supply to extinguish. When the cabbage is tender, sprinkle a little flour, add sugar and drizzle with vinegar and boiled. After quenching mix well, give cabbage to boil again over low heat and remove from heat. Potatoes Savoy Cabbage Bohemian Peas in French 4 lamb chops, fat for frying, sauce of 1 500 g of onion, 1 tbsp. tablespoons butter or margarine, 1 teaspoon tomato paste, salt and pepper to taste, a little broth. In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. Garlic, onions 3 small and parsley finely chopped. In a saucepan pour in for fire melted butter, put in a sliced ??bacon and prepared pieces of rabbit, add the remaining whole onions, chopped and prepared a lot of onions and herbs and stir gently. Pour a little water and white wine and simmer place for 1 hour then add the tomato puree and thinly sliced ??mushrooms. Simmer until tender. Meat on warmed plates, file and pour the sauce. Calculated for 6-8 servings.

Комментарии закрыты.