Первый альтернативный
 

Шашлык из свинины с луком

июля 7, 2011

Шашлык из свинины

Для приготовления шашлыка нам потребуется:

  • 600 грамм нежирной свинины,
  • 6 луковиц,
  • соль,
  • черный и красный молотый перец.

Свинину режем на кусочки небольшого размера по 20 грамм, посыпаем  солью,перчим, нарезаем кольцами репчатый лук и все добавляем в посуду, где будем замачивать наш шашлык, накрываем крышкой, ложим сверху груз и ставим в холодильник часов на 6. кусочки свинины нанизываем на шампур, между кусочками мяса надеваем лучок, и жарим на углях, либо в электрогорилке, в духовке или на сковороде с жиром.



Информация для иностранных посетителей:



750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper. Roast rabbit Treated bean pods break in half or into three pieces and pour a little water. Simmer until tender. Then add the red wine and carrots, cooked separately and sliced ??thinly. Season with salt and pepper and simmer everything together. Add the greens. Dice bacon, fry lightly in a pan, then add the sliced ??onion rings and fry with bacon. Beans and carrots to put on a plate, top with roasted onion put bacon. This file can be chopped meat or steak. Chicken in wine 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. ? l beef broth, a small bunch of green, 2-3 rolls, 1 tbsp. Spoon fat, salt and a pinch of nutmeg / 2 cup milk or cream, 1 egg yolk, 2 tbsp. finely chopped parsley, 1-2 tbsp. grated cheese. 500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper.

Комментарии закрыты.