Первый альтернативный
 

Джем из зеленого инжира

ноября 5, 2011

1/2 кг. зеленого инжира, 1 кг сахара, 2 1/2 стакана  воды,  1  чайную

ложку винной кислоты.

Обмыть инжир и проварить по 10 минут, меняя 3 – 4 раза воду,  обливая

после каждой варки холодной водой. Нарезать плоды на четыре части.  Сва-

рить густой сироп из сахара и воды, снять с огня, засыпать в него  инжир

и выдержать известное время, чтобы ягоды хорошо пропитались сиропом. За-

тем варить до необходимой густоты (как варенье из  инжира),  добавить  1

чайную ложку винной кислоты и варить еще 3 – 4 минуты. Снять джем с  ог-

ня, немного охладить и переложить в стеклянные банки.  На  другой  день,

когда на поверхности джема образуется пленка, закрыть банки кружками  из

пергаментной бумаги, обвязать и поставить в сухое и прохладное место.



Информация для иностранных посетителей:



Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Fry patties on both sides in butter in a strongly heated pan, add salt and pepper. Each patty cooked pour sauce on top, and immediately serve. 400 g of cabbage, 40 g sugar, 10 g salt, 20 g flour, 40 g fat, 20 g fat, 60 g onion, cumin and vinegar. 500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper. Instead of cream for cooking dumplings, you can use a very thick bechamel. In ostuzhenny bechamel add 2 egg yolks and mix it with fish weight, then sformovat, as noted above, meatballs and boil them on low heat. Ready to put the meatballs on a greased pan, cover with a thick bechamel sauce and briefly put in an oven to bake them slightly. The residue was mixed with bechamel sauce, remaining fish broth and heat it again, add some grated cheese if desired 1-2 tbsp. tablespoons of cream. This sauce to pour over meatballs. Submit in the form of heat as a snack or a light dinner instead. Dumplings can also be baked in the oven with finely chopped mushrooms or mushroom puree with, well above pour cream sauce. 2.1 small chicken, 2 tbsp. tablespoons chicken fat or butter, chopped into cubes 60-100 g fat, 8 small onions, 125 grams mushrooms, 1 glass of brandy, ? liter of red wine, 3-4 stalks of thyme, 1 bay leaf 1 garlic clove, 1 tbsp. spoonful of flour, salt and pepper. Fish quenelles of pike

Комментарии закрыты.