Первый альтернативный
 

Джем из клубники и черешен

августа 30, 2011

3 кг. клубники, 3 кг. черешен (ягоды должны быть спелые и крепкие), 1

1/2 кг. сахара.

Ягоды перебрать, у клубники удалить чашелистики, а у черешен  -  кос-

точки и плодоножки и варить, не добавляя воды. Доведя массу до сгущения,

добавить сахар. Варить джем, мешая деревянной ложкой  или  лопаткой,  до

тех пор, пока при помешивании будет оставаться просвет  на  дне  посуды.

Готовый джем переложить горячим в хорошо высушенные н  прогретые  банки.

Держать их 1 – 2 дня открытыми, чтобы на поверхности образовалась защит-

ная пленка, после чего закупорить и хранить в сухом и прохладном месте.



Информация для иностранных посетителей:



Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve. Onion finely chopped and lightly fried in butter. Then add the tomato paste, salt and pepper, add a little beef broth (you can also add a small amount of water) and boil over medium heat, onion - it has good razvaritsya. The resulting puree rub through a sieve. 750 g green beans, 250 grams of carrots, 2 onions, 1 glass of red wine, 125 grams of lean smoked bacon, 2-3 tbsp. finely chopped herbs, salt and pepper. 500 g patties (4 pcs.), 2-3 cm. flour, 2 eggs (you can add another protein), salt, 150-200 grams of fat for frying, 30 g of butter, parsley or 3 cm. spoon peas. Burgundy beans Treated bulbs put out in half of the amount of butter, add a little water. Then add the peas and simmer for 10 minutes, then add the flour and gently mix. In the end, add salt, sugar and simmer over low heat for everything. Sprinkle with parsley, season with butter, and immediately serve.

Комментарии закрыты.