Первый альтернативный
 

Лимонное суфле

ноября 5, 2011

3 лимона, измельченная корка и сок, 3 больших яйца (жетки надо  отде-

лить от белков), 3/4 стакана сахарного песка, 3 столовые ложки  холодной

воды, 4 белков), 3/4 стакана сахарного песка, 3 столовые ложки  холодной

воды, 4

чайные ложки порошка желатина (без горки), 0,5 стакана

жирных сливок. Для украшения: измельченные фисташковые орешки,  взби-

тые сливки.

Взять лист промасленной бумаги, достаточно большой,  чтобы  выстелить

блюдо емкостью 725 мл. и края бумаги при этом выступали вверх на  5  см.

Этим выступающим краям нужно придать форму воротника. Измельченную корку

лимона, лимонный сок, яичные желтки и сахар поместить в маленькую  каст-

рюльку над большой кастрюлей с горячей водой. Взбивать,  пока  смесь  не

начнет загустевать. Замочить желатин в холодной воде, а затем растворить

его в маленькой посуде над кипящей водой. Когда желатин растворится, до-

бавить его к лимонной смеси. Выложить суфле на  подготовленное  блюдо  и

поставить и поставить в холодное место, чтобы оно застыло. Перед тем как

подавать, аккуратно удалить бумагу. По краям выложить взбитые сливки  и,

по желанию, украсить фисташковыми орехами.



Информация для иностранных посетителей:



Asparagus clean, boil in salted water and cool. Prepare the sauce of finely chopped green onions, chopped hard-boiled egg, vinegar, vegetable oil and mustard. Season with salt and pepper. Mix the sauce with asparagus and ostuzhennoy serve. Calculated for 2 servings. Quickly knead dough and put it on for 30 minutes in refrigerator. Butter, sugar and yolks beaten, add the almonds, candied peel, baking soda, flour, and mix well. In the end, add whipped with sugar protein. The dough is rolled out, put it in shape, raised edges. Surface of the dough to put stuffing. Put the cake in the oven with an average heat of baking exactly one hour. Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings. Chops at the edges of an incision, repelling, salt and roll in flour. In a large bowl beat the eggs thoroughly, add salt and flour, a little mineral water, milk or beer. Thoroughly mix things up, add hacked parsley or green peas. Dip cutlets in the batter prepared, put on a hot pan with the fat and fry quickly on one side, turn over and fry on the other hand, after which dozharit first. With such a fast frying batter can not be separated from the meat. Ready to shift chop on a plate and rub with melted butter. Submit to garnish fried potatoes, salad, poached vegetables. Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese. 500 grams of beef, 50 g fat, 600 g potatoes, 200 g of mayonnaise, 2 onions, salt and pepper. Knead the pastry from flour, butter, eggs, a pinch of salt and water. Put the dough in the cold. Dice bacon and melted. Whip the cream and carefully add the eggs, and much salt and pepper. Then roll the dough and put them in a small form (edge ??lift higher). Put in the form of fried bacon on top and pour the cream with the eggs. Put in the form of pre-heated oven and bake pie for 30 minutes at medium heat. With this dish goes well mixed green salad. Calculated for 2 servings.

Комментарии закрыты.