Первый альтернативный
 

Огурцы тушеные

ноября 5, 2011

5 – 6 свежих или соленых огурцов, 1 луковица, 1/2 ложки муки,1/2 ста-

кана сметаны, 1 стакан бульона.

Луковицу нарезать полукольцами и обжарить  до  золотистого  цвета  на

масле в глубокой сковороде. Огурцы очистить от кожицы и нарезать долька-

ми, положить на сковороду с луком и жарить до размягчения. Свежие огурцы

следует посолить. Затем все смешать с обжаренной на масле  мукой,  доба-

вить стакан бульона, сметану и тушить под крышкой до готовности. Тушеные

огурццы подавать как гарнир к жаркому из говядины и баранины. Если бара-

нина жирная, лучше обойтись без сметаны.



Информация для иностранных посетителей:



In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. Pie with bacon, cream and eggs Chops, fried in batter (Paris) Get 250-300 g wet fish mince, add to it in small portions ? liters of cream. Strained fish broth diluted with white wine. Spoon rinse with cold water and use it to quickly lower the meatballs into hot broth, which is put on very low heat. Cook meatballs 25 minutes. Burgundy beans 1 celery root mean value, 1 - 1 ? cups of cooked rice floury, 1 tbsp. teaspoon butter or margarine, 1 cup of beef broth, 1-2 eggs, black pepper, salt, bread crumbs, oil for frying. Peel potatoes and onions and boil in lightly salted water. A lot of water does not pour. Once the potatoes and onions are tender, drain the water, vegetables, grind, add butter and milk and beat well all. Season with salt and pepper and add a pinch of nutmeg. Before serving, add the yolks and mix gently. Submit hot. Calculated for 2-3 servings.

Комментарии закрыты.