Первый альтернативный
 

Фракийский гювеч

октября 7, 2011

1 кг. помидоров, 1 стакан молотых сухарей, 1/2 стакана  растительного

масла, зелень петрушки, соль, перец.

Красные помидоры нарезать кружочками толщиной 1 см. На смазанный под-

солнечным маслом противень выложить половину помидоров, посолить их, по-

сыпать 1/2 стакана молотых сухарей, черным перцем и мелко нарезанной зе-

ленью петрушки. Сверху уложить второй ряд помидоров, посолить их и посы-

пать так же, как первый ряд. Залить гювеч 1/2 стакана подсолнечного мас-

ла и запекать, пока вся жидкость не испарится.



Информация для иностранных посетителей:



Panadel soup at home In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. Peas in French In milk, eggs and all drive a beat. Carefully add the grated cheese, season with salt, pepper and nutmeg purified raw potatoes cut into thin slices and place in a form and pour the milk mixed with eggs and cheese, place in oven for baking. Calculated for 3 servings. Pie with bacon, cream and eggs Cabbage Bohemian Cook the vegetables in broth until tender. Buns cut into slices and fry in fat and razvarit them in the broth, then rub through a sieve. Beat in milk, egg yolk added to the soup, season with salt and sprinkle with parsley. If you wish, sprinkle with grated cheese.

Комментарии закрыты.